Meer resultaten voor bewerken

Pagina bewerken, concept opslaan en publiceren - AFAS Help Center.
Als een gebruiker een pagina opslaat als concept en deze niet publiceert, is de pagina geblokkeerd voor bewerking door andere gebruikers. Als een andere gebruiker de pagina dan wil bewerken, krijgt hij de melding Het" concept van de pagina" is geblokkeerd door gebruiker XXXX" 12345.naam.
bewerken
Video bewerken? Zo doe je het gemakkelijk zelf!
Je video's' en foto's' bewerk je rechtstreeks vanaf jesmartphone: je hoeft ze niet eerst over te zetten op een computer wat, je een hoop tijd scheelt. Je kunt je telefoon overal mee naartoe nemen en dus ook jevideo's' bewerken in bus, trein, café of bij een vriend ofvriendin.
bewerken
4 beste tools voor gratis online fotos bewerken - OMA.
Canva dankt haar populariteit vooral aan de kant-en-klare designs die je kan gebruiken voor bijvoorbeeld een nieuwsbrief, verjaardagskaart, banner of bijvoorbeeld visitekaartje. Maar naast de standaard templates, kan je ook met Canva zelf de slag om je foto te bewerken en/of aan te passen.
Programma's' voor het bewerken van afbeeldingen - Lightspeed eCommerce. facebook-grey. twitter-grey. instagram-grey. pinterest-grey. linkedin-grey. youtube-grey.
Google Picasa - een programma om fotos mee te organiseren in een online web album afdrukken, mailen en delen via sociale media. Het heeft allerlei mogelijkheden om te bewerken, zoals bijsnijden, helderheid en contrast aanpassen, rode ogen verwijderen en effecten toepassen.
Snel je vakantiefoto's' bewerken in Lightroom CameraNU.nl.
Snel vakantiefoto's' bewerken in Lightroom. Voordat je de fotos van je vakantie deelt op social media, in een album verwerkt of laat afdrukken, moet je een selectie maken en de fotos bewerken. Hier lees je de 6 ultieme tips voor het bewerken van je vakantiefotos in Adobe Lightroom.
Video bewerken met je smartphone? Zo pak je dat aan - Simyo Blog.
15 november 2022. Een back-up maken van je Android? Zo fix je het! Kan er elk moment een nieuwe Samsung of Android op de mat vallen en wil je een back-up maken van je huidige Android telefoon? Slimme tips Telefoons Tech.
Direct bewerken.
project- en pagina-eigenschappen, eigenschapsteksten in de symbooleditor, kolom- en rijteksten in de plotkadereditor, tijdelijke aanduiding-teksten in de formuliereditor etc. Als u de modus Direct bewerken hebt ingeschakeld en op een object met tekst dubbelklikt, wordt gewoonlijk niet het eigenschappendialoogvenster geopend, maar een bewerkingskader.
Tips voor foto's' bewerken - Canon Nederland.
Bruiloften, jubilea, verjaardagsfeestjes, afstuderen of de eerste stapjes van je kindje unieke momenten in het leven zijn het waard om in het best mogelijke licht te worden herinnerd en daarom is het belangrijk te leren hoe je je foto's' moet bewerken.
De beste apps om fotos te bewerken op je smartphone - Smartzine.
Ook het radiaalfilter, het gereedschap om een deel van je foto te bewerken, is fenomenaal goed. En dan zou je bijna vergeten dat Lightroom een van de betere apps is om fotos in RAW te bewerken én te fotograferen, want het is ook nog eens een camera-app.
Objecten bewerken. MyProwise_test1. MyProwise_test1.
Open het slotje om het object te bewerken. Klik op de eerste knop links om het object te kunnen bewerken. Een menu met verschillende mogelijkheden wordt geopend. Klik op de tweede knop om iets toe te voegen aan het object.
iLoveIMG De snelste gratis web app om makkelijk afbeeldingen te bewerken.
iLovePDF is je nummer 1 web app om je te helpen gemakkelijk PDFs te bewerken. Geniet van alle tools die je nodig hebt om efficiënt met je documenten te werken. Je vertrouwde online fotobewerker, geliefd bij gebruikers wereldwijd. iLoveIMG is de eenvoudige oplossing voor het online bewerken van afbeeldingen.
De beste GRATIS fotobewerking apps om je foto's' te bewerken voor iOS en Android! - ItsJoey Fotobewerking uitbesteden.
Lightroom Mobile heeft voor mij als professioneel fotobewerker alles wat een fotobewerking app nodig heeft; presets ook wel filters genoemd, veel en uitgebreide functies die het bewerken makkelijker maakt en de vele functies die de app tot zijn beschikking heeft waarmee je de belichting, crops, witbalans en vele andere handige functionaliteiten die een must zijn voor het bewerken zoals; het wijzigen van perspectief, ruis en vignet toevoegen maar ook lokale aanpassingen.

Contacteer ons