Meer resultaten voor sauna

Aquarein nieuws - Jouw wellness in provincie Antwerpen! - Aquarein - Jouw sauna wellness moment.
Jouw sauna wellness moment. Een heerlijke belevenis met een deugddoende, ONTSPANNENDE massage. Laat je meevoeren door de sferen van de Oosterse wereld. Met onze 7 sauna's,2, jaccuzzi's' en2zwembaden, waarvan 1 verwarmd, heb je steedskeuze genoeg om te relaxen en weg te dromen.
wellness-lux-spas.be
De beste saunas in België - Exclusive Wellness.
Hier vind je een ruim overzicht van de beste publieke saunas in je regio. Zoek je een familiesauna, thermencomplex of een verwendag arrangement, je vindt het allemaal in dit overzicht. Maak je keuze, reserveer en geniet! Sauna formules naar keuze.
rvsswimmingpools.com
Traditionele Sauna voor thuis kopen? PROMO vanaf € 1695.- incl. BTW SuperSauna.
Heerlijk ontspannen in uw eigen privésauna en het echte wellness gevoel creëren is natuurlijk pas compleet met een aantal accessoires zoals o.a. een sauna kussen en verschillende etherische oliën of aroma therapie. Bekijk alle Finse sauna accessoires. Met meer dan 20 jaar ervaring in luxe, wellness en infrarood is SuperSauna de specialist in de Benelux en daarbuiten.
sauna
Privé sauna en wellness in Weelde - Ravels, regio Turnhout - El Bayo.
Vergeet even de drukte van alledag, geniet van de rust en gezelligheid bij sauna El Bayo. Op je eigen tempo en ongestoord de stress laten wegvloeien, onze privé sauna is precies daarop bedacht. Want water, warmte en wellness zijn een weldaad voor lichaam en geest.
sleepworld.be
Sauna Azur.
Het Turks stoombad heeft tot doel de huid grondig te reinigen en heeft daarenboven een gezonde werking op de luchtwegen. Het gebruik van de infrarood sauna zorgt voor een verhoogde weerstand en bevordert de bloedcirculatie en verlicht ooik spier- en gewrichtspijnen.
sauna
Sauna in Puyenbroeck.
Je bent hier.: Geniet van de sauna in het sportcentrum na een sportsessie of gewoon om lekker te ontspannen. Temperatuur kies je zelf bij je reservatie. Kleedkamer, douche en toilet. Vanaf 6 jaar. Kinderen tot 16 jaar worden begeleid door een volwassene.
stella-massage.be
Sauna - De Thermen BVBA.
Wie regelmatig gebruik maakt van de sauna weet dat een sauna sessie heerlijk relaxerend is, zowel voor ons lichaam als voor onze geest. Maar vaak ontbreekt de tijd om echt regelmatig een sauna te bezoeken en doorgaans is het ook nogal duur, zeker voor wie bij voorkeur een privé sauna boekt.
sauna
Sauna Ambiente Een verborgen parel die luxueuze ontspanning biedt.
Sauna Ambiente is een luxe privé Adults" only" sauna, gelegen in de provincie Antwerpen, in de gemeente Oelegem, een deelgemeente van Ranst, in een rustige afgelegen omgeving, vlak naast het jaagpad van het Albert Kanaal.Gasten verblijven in het ruime privaat eiken design poolhouse en genieten van alle faciliteiten, eventueel in combinatie met een ontbijtje, hapjes of een drankje, om de drukte van het dagelijkse leven te ontvluchten en tot rust te komen.Sauna Ambiente is De verborgen parel die luxueuze ontspanning biedt!
Sauna kopen? Ontdek alle modellen bij Hanolux - 3000m showroom.
Wij voorzien alle technieken en gebruiken enkel topkwaliteit infraroodstraling voor een heerlijke infraroodsessie in je sauna. Jouw sauna op maat met Belgische kwaliteit. Het kan met onze eigen Hanolux sauna's!' Onze specialisten gaan graag samen met je op zoek naar de sauna van je dromen.
Spa Senses - Publieke wellness en privé sauna Kortrijk - Wu Wei.
Onze behandelaars zijn allemaal uniform opgeleid! Een onderdompeling in een wereld van olie en geuren. Ontdek hier onze spa arrangementen! TIP: Pimp je bezoek met wellness boosters, een drankje en een hapje, een overnachting of een sportieve activiteit. 2022 Wu Wei bvba.
Wellness Sauna Resort Molenhoeve - Prijzen.
Gratis sauna met je verjaardag. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, en ontvang je happy birthday voucher deze voucher geeft recht op een Sauna Dagkaart. Geldig op één van de volgende 3 dagen: 1 dag voor je verjaardag, op je verjaardag of 1 dag erna.
Waterbalans - een moment van rust: sauna: Diksmuide.
Onze sauna is toegankelijk tot 4 personen. Onze sauna wordt door hete lucht 82 opgewarmd. Reiniging van de huidporiën en ontspannend effect. Een deugddoende watermassage. 100 genieten en relaxen. Een verademing voor de luchtwegen. en ontgifting van het lichaam. Het lichaam wat laten rusten. Lees rustig een boek of doe lekker een dutje. Een reinigende douche. Bij aankomst en vertrek. Naargelang uw keuze is het mogelijk om het glazen dak boven de jacuzzi open of dicht te schuiven. 3 uren relaxen met gebruik van alle faciliteiten. 2 personen 3 uren: 140 euro. 3 uur relaxen met gebruik van alle faciliteiten. 2 personen 3 uren: 150 euro. 3 uur relaxen met gebruik van alle faciliteiten. kaasplank en met variatie aan kleine pistolets.

Contacteer ons