Meer resultaten voor schoonmaak

Uw schoonmaakbedrijf te Gent Schoonmaak Boone Cleaning Services Oost-Vlaanderen.
xml version"1.0" encoding UTF-8? Schoonmaak nieuwbouw en na verbouwing. Schoonmaak vervuilde woningen. Boone Cleaning Services in regio Gent Lokeren.: uw schoonmaakbedrijf voor uw woning of bedrijf! VRAAG UW OFFERTE! xml version"1.0" encoding UTF-8? Boone Cleaning Services levert een full-service in schoonmaak voor uw gebouw.
schoonmaak
Medewerker schoonmaak Genk, Lanaken of Maaseik Helden van het ZOL.
Medewerker schoonmaak Genk, Lanaken of Maaseik. Zowel in het kader van huidige als toekomstige opportuniteiten zijn we op zoek naar medewerkers schoonmaak. Dit betreft steeds een deeltijdse tewerkstelling van 50. Situering van de functie. Als medewerker schoonmaak M/V/X werk je onder leiding van de werkcoördinatoren.
schoonmaak
Cleaning Masters: Schoonmaak in 2.500 bedrijven - Multi Masters.
Schoonmaak in de voedingsindustrie: 4 goede redenen om uit te besteden. Datagestuurde schoonmaak: wat zijn de voordelen? Waarom samenwerken met een ISO14001 gecertificeerd bedrijf? Een professionele robotstofzuiger: de ideale oplossing voor jouw bedrijf. Jobs bij Cleaning Masters. Cleaning Masters zoekt. Schoonmaker schoonmaakster voor mobiele ploeg. regio Oostende - Brugge West-Vlaanderen. Cleaning Masters zoekt. Parttime schoonmaakpersoneel 15 uur per week. regio Kalmthout Antwerpen.
schoonmaak
Schoonmaakbedrijf: bedrijven en ondernemingen Absorb, Gent.
Vertrouw daarvoor op een vakman van Absorb uit Gent Oost-Vlaanderen. xml version"1.0" encoding UTF-8? GLAZENWASSER - GLASREINING. Met een glazenwasser van Absorb uit Gent Oost-Vlaanderen zijn niet alleen uw ruiten glashelder maar ook uw raamomlijstingen, rolluiken en dakgoten. xml version"1.0" encoding UTF-8?
schoonmaak
Vacatures Medewerker Schoonmaak 2.334 jobs op VDAB.
Online leren Workshops Opleidingspremies Leren op de werkvloer Gratis diploma behalen Je werkervaring vastleggen. Welke job past bij me? Geen ervaring, wat nu? Ontslagen, wat nu? Tijdelijk werkloos, wat nu? Loopbaanbegeleiding Test je vaardigheden Anderstalig Ziekte of arbeidsbeperking. Haal meer uit VDAB. Log in Maak een account aan. Schrijf je in als werkzoekende. Schrijf je in Meer info over inschrijven als werkzoekende. Zoek een job. Zoek een job Jobsuggesties Bewaarde zoekopdrachten Bewaarde vacatures en sollicitaties. Zoek een job. Bewaarde vacatures en sollicitaties. 2.334 jobs voor Medewerker Schoonmaak gevonden.
schoonmaak
Schoonmaakbedrijf NOOR Schoonmaak Tielt.
Bent u opzoek naar een schoonmaakdienst voor uw bedrijf? Schoonmaakbedrijf Noor, te Tielt, staat voor u klaar! Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van scholen, bedrijven, horecazaken en opkuis na verbouwingswerken. Wilt u meer informatie over de prijs en onze manier van werken?
schoonmaak
Spons en schoonmaak.
Cartridges en toners. Spons en schoonmaak. Onderhoud wc en sanitair. Onderhoud keuken en vaatwerk. Waspoeder, onderhoud linnen. Spons en schoonmaak. Bekijk al onze referenties van onderhoudsproducten! Stoffen vodden en non-woven. Abonneer u op de nieuwsbrief. en ontvang een korting van 10€excl.BTW.
schoonmaak
Schoonmaak Vlaanderen Intern. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. smiley. star. thumb. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Heb je een vraag over algemene schoonmaak of wil je een samenwerking aangaan voor de schoonmaak in jouw gebouwen, surf dan naar Facilipunt of bel ons op 02 553 2000! Schoonmaak Hendrik Consciencegebouw. Schoonmaak Herman Teirlinckgebouw. Schoonmaak Jacob van Maerlantgebouw VAC Brugge. Schoonmaak Anna Bijnsgebouw VAC Antwerpen.
Schoonmaak en technische dienst Armonea.
Armonea is uitgegroeid tot de meest toonaangevende groep van privé-woonzorgcentra in België. Wij zijn dan ook steeds op zoek naar gemotiveerde mensen vol ambitie. Onze ondersteuning op groepsniveau zorgt ervoor dat er een zeer brede kennis aanwezig is waar je steeds op kan terugvallen. Medewerkers die willen doorgroeien en de juiste skills hebben, worden ook steeds zorgvuldig begeleid om hun gewenste groei-traject te verwezenlijken. Bij Armonea krijg je werkzekerheid in een groep die streeft naar kwaliteit en er samen met de medewerkers voor wil zorgen dat onze bewoners zich echt thuis kunnen voelen en kunnen genieten in onze woonzorgcentra. We zorgen ook steeds voor een goed evenwicht tussen werk en privé. Abonneer op Schoonmaak en technische dienst. Soortgelijke vacatures bij Armonea. Medewerker schoonmaak - 19u - Hof Ter Dennen- Vosselaar. Netheid met een brede glimlach, jouw motto? Wij hebben de ideale job voor jou. Als medewerker schoonmaak sta je in voor de schoonmaak van de kamers van onze bewoners en de.
Avital Schoonmaak: hét schoonmaakbedrijf in Breda.
Onze zelfstandige schoonmaak professionals hebben verschillende specialismen en reinigen elke werk- en woonomgeving grondig, hygiënisch, veilig en duurzaam met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Onze schoonmaak in Breda werkt snel en milieuvriendelijk. Het milieu en het klimaat is de laatste jaren steeds meer in opspraak.
Opleidingen voor groepen: BOMA - Alles voor schoonmaak en hygine.
opleidingen voor groepen kunnen bij u of in n van onze opleidingscentra gehouden worden. aan de hand van een ecologische schoonmaakaudit adviseren wij u om de schoonmaak nog efficinter te organiseren. Contact BOMA Academy Opleidingen voor groepen. Professionele ergonomische schoonmaak.
All Cleaning BVBA Hoboken, schoonmaakbedrijf Antwerpen.
Schoonmaak na renovatie. Schoonmaak na verhuis. Schoonmaak van sportcentra. Schoonmaak van parkings. Professionele schoonmaakpartner voor uw bedrijfsruimte, appartementsgebouw, fitness, school en parking. Interesse in perodiek schoonmaakdienst? Het periodieke schoonmaakwerk bestaat uit het dagelijks en wekelijks onderhouden van ruimten. All Cleaning heeft 12jaar ervaring in periodieke schoonmaakdiensten. Banken, advocatenkantoren, consultancybedrijven, fitnesscentra, garages, appartementsgebouwen, bureel en recreatieruimten, scholen, transport voedingsindustrie. Bij ziekte of verlof van personeelslid beschikken wij over een voldoende grote reserve van vaste medewerkers en sturen wij reeds dezelfde vervangers. Met onze diensten zijn uw schoonmaakzorgen voorbij. Kies voor All Cleaning. Als syndicus kunt u beroep doen op een professioneel schoonmaakbedrijf.

Contacteer ons