Meer resultaten voor schoonmaak

Schoonmaak Bewima.
Hiervoor hebben wij een heel resem poetsdoeken in ons assortiment, waarbij zachte, soepele en uiterst absorberend onmisbare kenmerken zijn voor onze poetsdoeken. Volgende doeken zijn geschikt voor schoonmaaksector: bewicell, bewisoft, bewifood, bewitex, wiptex, wiptextra, wiptextra grey en de x-textra. Oplossingen voor Schoonmaak.
schoonmaak
Schoonmaak van kantoren en bedrijven Schoonmaakbedrijf Vlotter.
Onze sociale onderneming levert kwalitatiefmaatwerk en specialiseert zich onder meer in algemene schoonmaak van openbare ruimtes wandelgangen, en trapzalen. Als vaste partner van enkele gemeentes uit de Rupelstreeken werkzaam voor tal van firmas uit de regio hebben we jarenlang ervaring opgebouwdals professionele 'B2B' poetsdienst. Onze schoonmaakdienst is dus NIET bestemd voorparticulieren maar richt zich uitsluitend op bedrijven en openbare instellingen. Vraag hier uw offerte of extra informatie.
hetkempensriooltje.be
Schoonmaak Fonteyne uit Hooglede Schoonmaak met oog voor detail.
Zowel voor, tijdens als na de schoonmaakwerken hechten wij veel belang aan een transparante communicatie. Schoonmaak Fonteyne uit Hooglede Roeselare helpt u met algemene schoonmaak, ramen zonnepanelen lappen, schoonmaak voor werven gebouwen en gevel- en terrasreiniging. 0487 64 82 52.
socialreturn.nu
Schoonmaak Kempen - voor professionele schoonmaakservice 24 op 7.
Alsook onze ramen worden om de 4 weken professioneel gelapt. Kortom wij zijn fan en raden iedereen aan met hen in zee te gaan! U zal er geen spijt van krijgen! Koen en Vicky. Frituur Boemerang Rijkevorsel. WERKEN VOOR SCHOONMAAK KEMPEN. Heb je een passie voor schoonmaken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als je bij ons komt werken, geniet je van doorgroeimogelijkheden en ontvang je leuke beloningen. We houden rekening met jouw werklast en hechten veel belang aan ergonomie. Je komt terecht in een bedrijf met een toffe sfeer, waar jouw mening telt. ONTDEK ONZE VACATURES. NEEM CONTACT MET ONS OP. Als u een glanzend resultaat, hoge flexibiliteit en 24 op 7 schoonmaakservice belangrijk vindt.
keraramenendeuren.be
Schoonmaak Bean.
Dit houdt in dat de website er nu veel beter uit ziet, maar alsook veel veiliger is voor u, als klant. Desondanks Corona blijft Schoonmaak Bean doorwerken. Hierbij worden mondmaskers gedragen en gevraagd aan de klant om op minimaal 1,5m, afstand te blijven!
thiers-horizon.be
WAAK Schoonmaakdienst Schoonmaak van kantoren en gebouwen.
Schoonmaak van burelen. Schoonmaak van vloeren. Schoonmaak van sanitaire ruimtes. Schoonmaak van gangen en trappenhallen. Schoonmaak van rusthuizen en scholen. Intensief gebruikte leef-, eet- en speelruimtes vragen om een systematische, intensieve schoonmaak. Zowel in rusthuizen als scholen is onberispelijke hygiëne essentieel.
keyboost.vlaanderen
ZORG EN SCHOONMAAK - Veys bedrijfskleding.
Veys bedrijfskleding staat garant voor.: Gratis Verzending vanaf €75 excl. Makkelijk Online bestellen. Bel: 03 272 03 59. ZORG EN SCHOONMAAK. Prijs laag naar hoog. Prijs hoog naar laag. A6615-001 Labojas - ALSICO. € 27,47, incl BTW € 22,70, excl BTW.
schoonmaak
Schoonmaak Turnhout - Schoonmaakbedrijf Smets.
Doe beroep op ons professioneel schoonmaakpersoneel voor o.a. algemeen onderhoud van burelen, winkelruimten, ramenwas, kantoren proper maken, poetsen, onderhoud van traphallen, inkom van appartementsgebouwen, schoonmaken van garages, onderhoud netheid publiek toegankelijke parkeergarages en parkings, dagelijkse schoonmaak bureel, onderhoud van magazijnen, opkuis machines.,
seo expertise
Uw schoonmaakbedrijf te Gent Schoonmaak Boone Cleaning Services Oost-Vlaanderen.
xml version"1.0" encoding UTF-8? 0486 90 80 86. xml version"1.0" encoding UTF-8? Vraag uw offerte. xml version"1.0" encoding UTF-8? Schoonmaak nieuwbouw en na verbouwing. Schoonmaak vervuilde woningen. Boone Cleaning Services in regio Gent Lokeren.: uw schoonmaakbedrijf voor uw woning of bedrijf! VRAAG UW OFFERTE! xml version"1.0" encoding UTF-8? Boone Cleaning Services levert een full-service in schoonmaak voor uw gebouw. Wilt u uw woning eenmalig laten schoonmaken na een verbouwing of zoekt u een poetspartner die uw kantoorgebouw elke week doet schitteren? Kies voor Boone Cleaning Services voor een onberispelijk resultaat. Aarzel niet en contacteer ons vandaag! Wat mag u verwachten van schoonmaakbedrijf Boone Cleaning Services? professionele schoonmaakdiensten, eenmalig of periodiek. voor kleine én grote projecten. een persoonlijke, flexibele service.
mmcompany.nl
Vacatures Medewerker Schoonmaak 2.225 jobs op VDAB.
Sorteer op Standaard Datum Relevantie. Medewerker schoonmaak m/v. AZ Oudenaarde in OUDENAARDE. Vaste Job - online sinds 31 mei 2022. Activiteiten en kerntaken- Schoonmaken en hygiënisch en ordelijk houden van de ruimtes, volgens schoonmaakconcept, -methodes en met de juiste producten- Plannen, organiseren en afstemmen van eigen werk volgens taakkaart- Reinigen en aanvullen van het.
dela uitvaartverzorging
Schoonmaak - GroepINTRO - Samen richting groei.
Het belang van de juiste producten en de kennis van de materialen is groot. Wij bieden een volledig dienstenpakket aan: van woningen poetsen met dienstencheques tot kantoren kuisen, een gebouw schoonmaken voor oplevering nieuwbouw of renovatie, glazen wassen tot en met het schoonmaken van patrimonium. Ontdek hier meer details. Poetshulp met dienstencheques in Antwerpen. Je kan op ons rekenen voor een kraaknet huis. Zo heb jij meer tijd om de dingen te doen die je écht wil doen. Focus op je werk, jouw organisatie of bedrijf en laat het poetsen aan ons over. Je kan bij ons terecht voor het hele spectrum van professionele schoonmaak.
schoonmaakdiensten
Gespecialiseerd in industriële schoonmaak HIS: Dirt is HIStory.
Brand- en waterschade. Selecteer een pagina. Brand- en waterschade. Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf. HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Contacteer ons