Meer resultaten voor schoonmaak

Studentenjob Horeca Sint-Truiden.
Van april tot en met oktober wordt op onze tennispleinen actief getennist. Daarnaast organiseren wij in de zomer tal van leuke evenementen, waardoor er steeds iets te beleven valt bij ons. In de winterperiode, november tot en met maart, zijn wij open op donderdag, vrijdag en zaterdag voor een lekker drankje en een leuke babbel. Als jong ondernemend team zijn wij steeds op zoek naar medewerkers voor de zaal, bar, keuken en allround. Enige ervaring is een plus, maar het schrikt ons niet af om jou nieuwe skills te leren. Wat zoeken we? Gastvrije instelling en enthousiast. Je bent verzorgd en representatief. Je bent flexibel en kan nog steeds je werk doen tijdens stressmomenten. Kwaliteit en de beste service aanbieden is belangrijk voor jou. Je bent professioneel en hebt een zekere maturiteit. Horeca ervaring is een pluspunt. Studenten vanaf 16 jaar. Een fijne studentenjob in een leuke werkomgeving, met een jong, dynamisch team.
Home - ATSA Schoonmaak te Antwerpen.
Na een gezamenlijke ronde door het gebouw vragen wij uw mening over ons personeel en de kwaliteit van de geleverde prestaties. Uw feedback is belangrijk om uw klanttevredenheid verder te vergroten. 2019 ATSA SCHOONMAAK webdesign by Procor GDPR. ATSA Schoonmaak bvba.
Schoonmaak op maat Dendermonde, Appels - Gerpol Schoonmaakbedrijf.
De schoonmaak van kantoren is één van onze voornaamste werkzaamheden, maar als professioneel schoonmaakbedrijf bieden wij uiteraard nog veel meer mogelijkheden. Heeft u bijvoorbeeld een terras? Schakel ons dan in voor het reinigen van het terras en zorg ervoor dat uw bedrijf een goede indruk maakt op eventuele voorbijgangers.
Uw schoonmaakbedrijf te Gent Schoonmaak Boone Cleaning Services Oost-Vlaanderen.
xml version"1.0" encoding UTF-8? Schoonmaak nieuwbouw en na verbouwing. Schoonmaak vervuilde woningen. Boone Cleaning Services in regio Gent Lokeren.: uw schoonmaakbedrijf voor uw woning of bedrijf! VRAAG UW OFFERTE! xml version"1.0" encoding UTF-8? Boone Cleaning Services levert een full-service in schoonmaak voor uw gebouw.
Medewerker schoonmaak Genk, Lanaken of Maaseik Helden van het ZOL.
Medewerker schoonmaak Genk, Lanaken of Maaseik. Zowel in het kader van huidige als toekomstige opportuniteiten zijn we op zoek naar medewerkers schoonmaak. Dit betreft steeds een deeltijdse tewerkstelling van 50. Situering van de functie. Als medewerker schoonmaak M/V/X werk je onder leiding van de werkcoördinatoren.
Cleaning Masters: Schoonmaak in 2.500 bedrijven - Multi Masters.
Een professionele robotstofzuiger: de ideale oplossing voor jouw bedrijf. Schoonmaak in bedrijven na corona: Hygiëne" was voor de gezondheidscrisis al belangrijk, nu is het een noodzaak." Made Blue Foundation en Cleaning Masters schenken 382.500 liter drinkwater aan derde wereld. Trends voor 2022 in de facilitaire diensten deel 1: de invloed van corona op de rol van en de waardering voor het schoonmaak personeel. Jobs bij Cleaning Masters. Cleaning Masters zoekt. Parttime poetspersoneel maandag- en donderdagvoormiddag. regio Deurne Antwerpen.
Schoonmaakbedrijf: bedrijven en ondernemingen Absorb, Gent.
GLAZENWASSER - GLASREINING. Met een glazenwasser van Absorb uit Gent Oost-Vlaanderen zijn niet alleen uw ruiten glashelder maar ook uw raamomlijstingen, rolluiken en dakgoten. Schoonmaakbedrijf met gespecialiseerde reinigingen voor ondernemingen. Voor een gespecialiseerde schoonmaakklus hebt u een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf nodig.
ZORG EN SCHOONMAAK - Veys bedrijfskleding.
Home Winkel ZORG EN SCHOONMAAK. Chaud Devant 0. Cutter Buck 0. De Berkel 0. Helly Hansen 0. Lotto Works 0. Snickers Workwear 0. Solid Gear 0. TOE GUARD 0. Bedrijfskleding zorg tuniek 0. Zorg en schoonmaak dames 0. Zorg en schoonmaak uniseks 0.
Schoonmaak AZ Groeninge. E17 ziekenhuisnetwerk.
Route en parkeren. Over az groeninge. Secondary site search. Werken bij ons. Werken bij ons. Route en parkeren. Over az groeninge. Als medewerker schoonmaak zet je elke dag een stapje verder. En dat doe je niet alleen want je maakt deel uit van een hechte ploeg. Van bij je aanwerving neemt een peter of meter je onder zijn/haar vleugels zodat je na zes maanden helemaal op eigen benen staat. Bekijk de openstaande vacatures voor schoonmaak. Medewerker schoonmaak campus reepkaai. Medewerker schoonmaak gangen/schrobzuigmachine. Medewerker schoonmaak operatiekwartier 50. Spontaan solliciteren Jobalert. Ontdek de job als medewerker schoonmaak. Ontdek de job als medewerker schoonmaak in het operatiekwartier.
Top 10 Schoonmaakbedrijven in uw regio Trustlocal.
De schoonmaakbedrijven in België hebben een gemiddelde Trustlocal-score van een NaN. Welk schoonmaakbedrijf u ook kiest, via Trustlocal maakt u een goede keuze voor de schoonmaak van uw bedrijf of woning. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende schoonmaakbedrijven. Zo kunt u eenvoudig de schoonmakers vergelijken en het schoonmaakbedrijf kiezen die bij u past. Alle diensten 0. Algemene schoonmaak 0. Vloer- tapijtonderhoud 0. Glasbewassing Glazenwassen 0. Bouw- opleveringsschoonmaak 0. Industriële reiniging 0. Dieptereiniging Ontsmetting 0. Overige schoonmaak 0. Sorteer en filter. 0 bedrijven gevonden. 8,5, en hoger. 8,0, en hoger. 7,5, en hoger. 6,5, en hoger. Wat kost een schoonmaakbedrijf? Een schoonmaakbedrijf kost per uur tussen de € 9 -, en € 30 -, Een schoonmaakbedrijf mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een schoonmaakbedrijf kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn. Wat doet een schoonmaakbedrijf? Bedrijven, kantoren, winkels, hotels, scholen en luchthavens hebben in ieder geval één ding gemeen: er moet regelmatig schoongemaakt worden. Datzelfde geldt voor grootkeukens, industriereiniging, glas- en gevelreiniging en ga zo maar door. Hiervoor wordt doorgaans een professionele schoonmaakdienst ingehuurd.
Schoonmaak Vlaanderen Intern. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. smiley. star. thumb. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Heb je een vraag over algemene schoonmaak of wil je een samenwerking aangaan voor de schoonmaak in jouw gebouwen, surf dan naar Facilipunt of bel ons op 02 553 2000! Schoonmaak Hendrik Consciencegebouw. Schoonmaak Herman Teirlinckgebouw. Schoonmaak Jacob van Maerlantgebouw VAC Brugge. Schoonmaak Anna Bijnsgebouw VAC Antwerpen.
Schoonmaak en technische dienst Armonea.
BEKIJK ALLE JOBS VOOR Schoonmaak en technische dienst. Deel de vacature. Kijk wie in jouw netwerk bij Armonea werkt. Over Armonea Werken voor Armonea. Wie zijn we? Binnen het technisch team vinden we vooral het personeel dat verantwoordelijk is voor de technische opvolging van ruimtes, zoals o.a. het onderhoud van sanitair, elektriciteit en mechanica. Zo zijn zij in staat om allerlei herstellingen uit te voeren en eventuele defecten op te sporen. Daarnaast zoeken we ook regelmatig medewerkers voor tuinaanleg- en onderhoud.Als schoonmaakmedewerker draag je bij aan een nette werkomgeving en dit met het oog op het welzijn van de bewoners.
Avital Schoonmaak: hét schoonmaakbedrijf in Breda.
Hét schoonmaakbedrijf in Breda. Wanneer u op zoek bent naar een goed schoonmaakbedrijf in Breda, hoeft u niet verder te zoeken. U kunt dan namelijk terecht bij Avital Schoonmaak! Ook wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf buiten Breda kunt u bij ons terecht.

Contacteer ons