Meer resultaten voor uitvaart

Condoleren afscheidscentrumgentier.be.
Begroeting Destelbergen MA 4/7 van 17 tot 18.30 uur. Arnaud De Weerd. Echtgenoot van Georgette Schollaert. Geboren te Gent op 21 december 1938. Overleden te Gentbrugge op 27 juni 2022. De uitvaart heeft plaats in het crematorium Westlede te Lochristi.
uitvaart
Welkom - Budgetuitvaart.
voor een eenvoudige uitvaart. Duidelijke omschreven, geen torenhoge kosten. en absoluut geen addertjes onder het gras. Budgetuitvaart.be werkt samen met gerenommeerde. uitvaartondernemers binnen een duidelijk uitgestippelde regio. We houden constant vinger aan de pols. om te luisteren wat de meest courante wensen zijn bij afscheid nemen.
uitvaart
Home. Cafe Grafiek.
Steeds meer mensen kiezen ervoor om bepaalde zaken over hun uitvaart of de uitvaart van hun dierbare op papier te zetten en dit in de vorm van een voorafregeling. Op die manier kan men zelf beslissen over zijn/haar eigen uitvaart.
uitvaart
Goossens Celis Uitvaartverzorging De uitvaart.
Onze ervaren medewerkers stellen zich in de eerste plaats discreet en behulpzaam op. Elke uitvaart krijgt een unieke persoonlijke invulling. Voor ons bestaan er geen standaardformules. Dag voor de uitvaart. De dag voor de uitvaart contacteren we je nogmaals telefonisch.
Familieberichten Huis De Neve Buysse - FUNERALI uitvaartzorg adv.
ASSENEDE - ERTVELDE - EVERGEM. BOEKHOUTE - SINT-LAUREINS - KAPRIJKE - GENT. VOOR DE UITVAART. NA DE UITVAART. Use tab to navigate through the menu items. Evergem - Doornzele. Evergem - Kerkbrugge. Joeri Van Wynsberghe. Lucie De Bleecker. Marc De Bruycker.
Uitvaartverzorging De Ridder Lochristi: Discretie - Vertrouwen - Ervaring.
Bij het verzorgen van uitvaarten helpen we bij het vervullen van formaliteiten, informeren wij over de diverse mogelijkheden en streven naar een persoonlijke uitvaart met vertrouwensvolle begeleiding voor de nabestaanden. Discretie - Vertrouwen - Ervaring. Onze waarden vormen de basis om een stijlvolle en waardige uitvaart te realiseren.
De begrafenis of uitvaart Uitvaartvlaanderen.be.
Meestal wordt er tijdens de crematie een rouwmaaltijd gehouden. Een klassieke begrafenis omvat meestal een kerkdienst met daaropvolgend een begrafenis van de grafkist in volle grond of grafkelder op het kerkhof. Op bepaalde kerkhoven in Vlaanderen heeft men ook de keuze om de kist bovengronds te begraven, maar deze optie is nog vrij beperkt qua aanbod.
Anderzijds - Eigenzinnige uitvaart.
Met Anderzijds zorgen we samen voor een 'eigenzinnige' uitvaart: volgens je eigen zingeving en levensovertuiging of die nu religieus is of niet. Ik wil het afscheid terug plaatsen waar het thuishoort, in handen van de familie, en hen daarbij ondersteunen op vlak van organisatie en inspiratie.
Rouwcentrum - Begrafenisondernemer - Uitvaartverzorging - Uitvaartcentrum Vuylsteke Avelgem.
De pijn is groot en toch moet er op korte tijd veel geregeld worden. Op dat moment wil uitvaartcentrum Vuylsteke er zijn voor u. Wij willen u begeleiden aangaande alle aspecten van de uitvaartverzorging. Dag en nacht bereikbaar 056/64 42 39.
Van de Velde Uitvaartverzorging Begrafenissen Lievegem.
Als een familielid overlijdt, heeft u behoefte aan een professionele en serene service. U kan ons bereiken op het telefoonnummer 09/372 73 26. Van de Velde Uitvaart. Drukwerk - kennisgeving. Begraven of cremeren. Maaltijd of receptie. DENISE VAN DEN HENDE.
Uitvaartcentrum Demuys Demuys.
Uitvaartzorg Demuys bv. 057 27 08 57. 057 33 81 25. BTW: BE 0450595781. Wat doen wij? Wij werken vanuit het standpunt dat bij ieder uniek leven ook een uniek en passend afscheid hoort. Wij werken niet met standaard formules maar bieden begeleiding bij het vinden van de passende uitvaart naar uw wensen.
Uitvaartverzekering DVV verzekeringen.
Als uhet contract onderschrijft in het kader van langetermijn- of pensioensparen, krijgt u van de fiscus 30 van uw gestorte premies terug als belastingvermindering. Wat is een uitvaartverzekering? Deze verzekering dekt de kosten van uw uitvaart en de kosten die verbonden zijn aan uw overlijden.

Contacteer ons