Meer resultaten voor uitvaart

Uitvaartverzorging Bellefroid.
Wij maken van elke uitvaart een persoonlijk en sereen afscheid naar de wensen van de familie en overledene. Een uitvaart gaat gepaard met heel wat administratieve formaliteiten. U krijgt van ons vooraf ingevulde documenten en 45 minuten gratis juridisch advies.
stoppelenburguitvaart.nl
Van de Velde Uitvaartverzorging Begrafenissen Lievegem.
Wat te doen bij een overlijden? Als een familielid overlijdt, heeft u behoefte aan een professionele en serene service. U kan ons bereiken op het telefoonnummer 09/372 73 26. Van de Velde Uitvaart. Drukwerk - kennisgeving. Begraven of cremeren. Maaltijd of receptie.
uitvaart
Rouwberichten Uitvaart Van Parijs - Coddens Aalter - Ruiselede.
Uitvaart: Parochiekerk Ruiselede, donderdag 1 september 2022 om 10u30. Anna DE WISPELAERE. 12 april 1932 Bellem. 21 augustus 2022 Aalter. Uitvaart: Parochiekerk Bellem, vrijdag 26 augustus 2022 om 11 uur. Wim VAN RYSSEGHEM. 3 januari 1969 Deinze. 19 augustus 2022 Sint-Maria-Aalter. Uitvaart: Aula Van Parijs-Coddens, intieme kring.
uitvaart
De uitvaart, hoe werkt het?
De uitvaart dient plaats te vinden vanaf 36 uur en uiterlijk 6 werkdagen na de dag van overlijden. Wil men de uitvaart laten plaatsvinden binnen 36 uur dan moet vervroeging via justitie worden aangevraagd en wil men de uitvaart laten plaatsvinden na de 6 werkdagen van overlijden dan moet via de gemeente uitstel worden aangevraagd.
Uitvaart - Van de Velde Dirk.
Een goede relatie met een begrafenisondernemer die op een discrete manier de uitvaart kan regelen en vertrouwd is met de ceremonie is bijzonder welkom. Dankzij onze ervaring kunnen wij u helpen bij al het noodzakelijke dat u moet regelen bij overlijden. Volgens de wilsbeschikking of de wens van de familie zorgen wij voor het begraven of cremeren van de overledene: overbrenging en opbaring van de overledene in het funerarium te Kieldrecht, Nieuwkerken of thuis. Ook voor begrafenissen buiten deze regio kunnen wij u ten dienste staan. Het kiezen van een begrafenisondernemer is een vrije keuze, je bent niet beperkt of het houdt niet op aan de gemeentegrens. In het centrum van Nieuwkerken-Waas en op het Marktplein te Kieldrecht, in uw eigen leefomgeving, beschikken wij over twee volwaardige rouwcentra. Zaal voor koffietafels voor maximum 180 personen in Nieuwkerken en 70 personen in Kieldrecht. Met broodjes, pistolets wit of grof, sandwiches, rozijnenbrood en koffiekoeken met 6 soorten beleg.
uitvaarten uitvaartzorg begrafenissen Stekene De Herinnering.
De Herinnering verzorgt het afscheid van dierbaren. Een uitvaart bijwonen? Hier vindt U alle praktische info. Uw medeleven betuigen? Dat kan in een persoonlijk berichtje en/of met het bezorgen van bloemen. Rudy De Bruyn. Willy Van Gucht. Guido Van Bogaert.
Uitvaart Van Roey.
Welkom op de website van Uitvaartcentrum Van Roey. Op onze website treft u informatie aan die betrekking heeft op het afscheid nemen van een dierbare in de ruimste zin van het woord. Naast enige achtergrondinformatie over ons uitvaartcentrum is het grootste deel van deze website gereserveerd voor informatie die van belang is voor de nabestaanden.
Home.
Wie zijn wij. Wat te doen bij overlijden? Cura, een vertrouwd adres., een eigentijdse uitstraling. Onze persoonlijke, vakkundige inzet staat garant voor een sereen verloop. van het afscheid van uw dierbare. Met veel aandacht en eerbied, rekening houdend met de wensen en overtuigingen., begeleiden we u tijdens deze moeilijke momenten. Wij aanvaarden, behandelen en verwerken alle uitvaartverzekeringen., zoals CORONA, DELA, LILAS, DELTA LLOYD, FUNALIA, KBC uitvaart.,
Condoleer bij een dierbare Huis Arijs.
In ogenblikken van stil verdriet. doet het goed. als je mensen rond je voelt. die met je meeleven. Condoleer bij een dierbare. Blijf mooie herinneringen koesteren door op een persoonlijke manier je medeleven te betuigen aan de nabestaanden. Wij bieden je de mogelijkheid om je rouwbetuiging online over te maken aan de familie en de eventuele rouwbrief te raadplegen. De rouwbetuigingen die je hier nalaat worden niet openbaar op de website gepubliceerd maar samen gebundeld en aan de nabestaanden overhandigd op de dag van de uitvaart. Condoleren na de uitvaart is nog steeds mogelijk, de familie beschikt over een link om hun condoleances op te vragen tot 3 maanden na de uitvaart.
Uitvaart.nl - uw complete uitvaartgids.
Dan is het goed mogelijk dat je ook een uitvaart wenst die dat weerspiegelt. Lees hier meer over de maatschappelijk verantwoorde uitvaart. Uitgelicht: Internationaal vervoer. Bij overlijden in het buitenland krijg je als nabestaande bij de uitvaart te maken met procedures en voorwaarden die ingewikkelder zijn dan gewoonlijk.
UC-Convents - Overlijdens Rouwberichten.
Begroeting: donderdag 6 oktober 2022 - funerarium - Koersel van 18.30 tot 19.00 uur. Uitvaart: vrijdag 7 oktober 2022 om 13.15 uur in de aula van het Uitvaartcentrum Convents. Alfonsine VERMEULEN, weduwe van Alfons VANDELOO 2016. Langdorp op 28 juni 1935.
Verwilt - Uitvaarten.
Wij helpen u graag verder met het verzorgen van een laatste groet, het vormgeven van het afscheid en de beslommeringen wat een overlijden met zich meebrengt. Uitvaarten Verwilt is reeds 5 generaties en meer dan 100 jaar een Huis van vertrouwen om u in deze moeilijke momenten bij te staan. Met onze vestigingen in Antwerpen, Putte en Wilrijk kunnen wij eenvoudig uitvaarten verzorgen in heel de provincie Antwerpen. In onze aula is het mogelijk om muziek te beluisteren en ook foto's' en video's' te projecteren. Je kan de plechtigheid volgen via live streaming, mits goedkeuring van de familie. Ook een opname van de plechtigheid behoort tot deze mogelijkheden. Wij bieden deze service aan onze klanten in deze moeilijke tijden. Wij zijn 7 dagen op 7, dag en nacht bereikbaar op onze algemene nummers: 015/75.54.25 - 03/237.75.88. Bij een eventuele telefoonstoring op onze gewone nummers kan u ons altijd bereiken voor een nieuw overlijden op tel: 052/26.22.21. Wat we voor u kunnen doen. Wij verzorgen voor u de nodige formaliteiten met betrekking tot.: Aangifte van overlijden. Bekomen van uittreksels uit de overlijdensakte. Toelating tot crematie of begrafenis en vervoer. Regelen van kerkelijke of burgerlijke uitvaart.

Contacteer ons